Hlavní obsah

Jak číst aféry, které bují na Ministerstvu práce

S reportérem Vojtěchem Blažkem za kulisy případů, které vyplouvají na povrch na Ministerstvu práce a sociálních věcí.Video: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

 

Reklama

Výměna ministerstev, obzvlášť, když se v čele resortu střídá politická konkurence, přináší vždycky řadu informací o tom, jak to v úřadu chodí.

Článek

Střídání ministryně ANO Jaroslavy Němcové za ministryni sociální demokracie Michaelu Marksovou přineslo řadu historek. Počínaje tou, jak v úřadu s největším rozpočtem ze všech resortů vznikla superchráněná místnost před odposlechy, a konče tím, že po ministerstvu chce světový gigant na výrobu software téměř půl miliardy korun.

Na stránkách Seznamu to několikrát popsal reportér Vojtěch Blažek, který teď také odpovídal na otázky Sabiny Slonkové, jak aféry z MPSV číst. Třeba, proč podobné kauzy „pronásledují“ zrovna resort práce. Jestli na ministerstvu korupce stále bují - nebo jde jenom o mediální dojem či zkratku?

Rozhovor je součástí pořadu Reportéři Seznamu, který můžete sledovat každé druhé pondělí od 20:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reportéři Seznamu - celý pořad. Tentokrát o cestě Filipa Horkého do Iráku, s Hanušem Hanslíkem o nizozemských mlátičkách a s Vojtěchem Blažkem o kauzách na Ministerstvu práce. Video: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

Reklama

Doporučované