Hlavní obsah

Jak se známé osobnosti staly slavnými? A jak si slávu užívá mladá zpěvačka Eliška Rusková?

Eliška Rusková pokřtila singl. Jak si užívá slávu?Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Finalistka pěvecké soutěže SuperStar Eliška Rusková odstartovala kariéru sólové zpěvačky. Pokřtila svůj první singl a zároveň videoklip. Měla možnost na něm spolupracovat s tanečníkem Sanchezem a hudebníkem Viktorem Dykem. Kmotry jí bylo několik známých osobností.

Článek

Klip pro Elišku a její tým představoval pětitýdenní intenzivní práci. Ovšem docela příjemnou. Natáčel se na ostrově Korfu v Řecku a jmenuje se El Latino. „El, jako začátek z mého jména Eliška, a Latino, protože mi to trochu připomíná Despasito. Jinak ten název nemá žádný hlubší význam,” vysvětluje název svého prvního singlu Eliška Rusková. Pro Viktora Dyka to byla první spolupráce, kdy byl takzvaně na druhé straně barikády. „Jsem jinak spíš umělec, občas herec v muzikálu. A jsem rád, že se Elišce píseň líbila, a doufám, že si najde další spokojené fanoušky,” říká Viktor Dyk.

Jak si Eliška Rusková a její kamarád a také spolufinalista pěvecké soutěže užívají, že jsou slavní? „Je to super, užívám si to moc. Doufám, že se to nějakou chvíli udrží na takové úrovni,” říká Petr Borkovec. „Lidé mě vnímají, ale nepřijde mi, že by to bylo vyhrocené. Jsem pořád ta stejná osoba, co jsem byla, ale jenom jsem možná trochu vyspěla,” dodává Eliška.

Nás ale také zajímalo, jak začínala třeba známá raperka Sharlota nebo Matěj Ruppert. Hrál a zpíval v amatérské kapele a neměl ambice být slavným hudebníkem. „Já jsem nepočítal s tím, že budu profesionální muzikant. Řekl jsem si, že budu mít kapelu jako koníček. Neměl jsem to promyšlené. Měl jsem ohromné štěstí, že jsem poznal holky a kluky z Monkey Business,” vypráví Matěj Ruppert a Sharloty se přidává. „Známou jsem se stávala postupně, protože jsem dělala styl, který nebyl tolik líbivý,” říká Sharlota.

Co dalšího po singlu El Latino chystá pro svoje fanoušky Eliška Rusková? Zjistíte v úvodním videu.

Reklama

Doporučované