Hlavní obsah

Jak uřídit pytel blech? Zpráva o přípravě prezidentské debaty

Reportéři Seznamu: Sabina Slonková zpovídá Jiřího Kubíka, jednoho z moderátorů velké prezidentské debaty na Seznamu.Video: Sabina Slonková

 

Reklama

Známá reportérka Sabina Slonková za kulisami velkých případů, kterým se věnovala redakce Seznam Zprávy.

Článek

Jaké největší bezpečnostní riziko dnes hrozí Česku? Jmenovali by premiérem trestně stíhaného politika? A jak s tím souvisí text písně Levandulová?

To všechno zaznělo v debatě šesti prezidentských kandidátů v pražském sídle Seznamu, která se odehrála na podzim 2017 a byla vůbec prvním setkáním mužů, již chtějí na Pražském hradě vystřídat Miloše Zemana.

Debatu moderovali redaktoři Seznam Zpráv Jindřich Šídlo a Jiří Kubík. A právě Jiří Kubík poodhalil v rozhovoru s novinářkou Sabinou Slonkovou, jak se taková akce připravovala. Jak se vybíralo, koho pozvat, jak těžké bylo debatu uřídit. A prozradil třeba i to, kdo z kandidátů měl podle něj největší charisma, kdo se ukázal jako nejsilnější řečník.

Rozhovor Slonkové a Kubíka si můžete pustit v úvodním videu. Je součástí pořadu Reportéři Seznamu, celý si jej můžete pustit pod článkem.

Reportéři Seznamu: Se Sabinou Slonkovou o kauze ČEZ mluvila redaktorka Zuzana Kubátová. O prezidentské debatě Jiří Kubík. A o příběhu Mašínových Jaroslav Gavenda.Video: Sabina Slonková

Reklama

Doporučované