Hlavní obsah

Jak zažít město jinak, problémy se spánkem i statistiky pro houbaře

Ranní vysílání Televize Seznam Ráno na Seznamu (20. 9. 2019).Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Ranní vysílání Televize Seznam.

Článek

Programové tipy Rána na Seznamu 20. 9. 2019

00:09 – Zprávy

06:32 – Vztahy jsou jedna obrovská neznámá. Nejatraktivnější námět a zároveň nejsložitější téma pro psychology, kouče, terapeuty a i samotné zúčastněné. Pokud váš vztah pokulhává nebo zcela ochrnul či hledáte nového partnera a chcete se vyvarovat chyb ze vztahů předchozích, rady přijdou vhod. Předá je Lucie Mucalová, lektorka a koučka, která se specializuje na partnerské vztahy.

12:20 – Radek Hrdina živě: Vyzkoušejte stravování v oblacích

20:45 – Sobota bude přát dobrému jídlu, pití a hlavně poznávání lidí kolem sebe. V Praze ale i dalších městech se bude konat čtrnáctý ročník sousedských slavností – Zažít město jinak. Víc řekne Martin Šotola, vedoucí projektu, který pořádá spolek AutoMat.

30:07 – Zprávy

35:07 – Pokud váš vztah pokulhává nebo zcela ochrnul či hledáte nového partnera a chcete se vyvarovat chyb ze vztahů předchozích, rady přijdou vhod. Předá je Lucie Mucalová, lektorka a koučka, která se specializuje na partnerské vztahy.

01:00:17 – Zprávy

01:06:11 - pánkový deficit byste měli dospat a poruchy spánku zase řešit v odborné poradně. Co znamená termín porucha spánku, co je spánková hygiena a jak nám může pomoci odborník, o tom budeme mluvit se somnologem, vedoucím lékařem specializovaným na spánek, Martinem Pretlem.

01:15:44 – Rozdávají radost i smích v nelehkých chvílich. Poznáte je hned, jejich typickým znakem je bílý plášť a červený nos. Zdravotní klauni. Pomahájí překonat strach a být oporou například před operací. Co všechno klauni v nemocnici dělají, mají etický kodex a jaká pravidla platí jejich vzhled? Odpovíme.

01:30:07 – Zpráva

Reklama

Související témata:

Doporučované