Hlavní obsah

Jaké kabelky nosí Mahulena Bočanová a další české herečky?

Co nosí české celebrity v kabelce?Video: Dominika Nováková

 

Reklama

Když jde o kabelky, je jasné, že kolem bude hodně krásných dam. Pokud se jedná o otevření butiku kousek od Pařížské ulice v Praze, není nouze ani o slavné osobnosti. Kolik kabelek má doma, prozradila například herečka a zpěvačka Eva Burešová.

Článek

„Já mám doopravdy jednu celou skříň plnou kabelek, ale používám z nich třeba tak tři, já prostě akorát hromadím kabelky a budu muset udělat velkou čistku,” říká Eva Burešová.

Čistku už ale udělala herečka Mahulena Bočanová. „U nás ve škole byl dětský bazar a dala jsem jich 95 procent pryč. Opravdu jsem si nechala jenom ty kabelky, které nosím,” upozorňuje Mahulena Bočanová.

Ať už my dámy nosíme malé nebo velké kabelky, většinou v nich nemáme úplně uklizeno. A to prý podle stavu kabelky poznáte, jaká jste dáma. Moderátorka Štěpánka Duchková ráda nosí malé kabelky. Nevěřili byste, co se jí do nich vejde. „Mobil, zrcátko, rtěnka, sluneční brýle, zápisník, peníze, doklady, propiska a třeba i do takhle malé, jako mám dneska, se mi podařilo narvat dvě housky se salámem, protože jsem vyzvedávala děti ze školy a musela jsem jim dát svačinu a dostaly se tam,” říká Štěpánka.

Co zajímavého v kabelce nosí další slavné české dámy a na co umí využít svoji velkou kabelku Mahulena Bočanová? To se dozvíte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované