Hlavní obsah

Jako prvnímu jsem volal Fábregasovi, přiznal Rosický. Na rozlučce čeká Wengera i další hvězdy

Tomáš Rosický zve do Prahy galaxii hvězd.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Vstupenky na rozlučku Tomáše Rosického jdou do prodeje. Legenda Sparty prozradila jména lidí, kteří přijedou.

Článek

Velký den Tomáše Rosického a jeho fanoušků se blíží, už 9. června se na pražské Letné rozzáří opravdová galaxie hvězd, která přijede na rozlučku dlouholetého reprezentačního kapitána s jeho fotbalovou kariérou.

„Doufám, že si to i s fanoušky užijeme,“ řekl Rosický, jenž plánuje duel na 2 x 35 minut, ve kterém se utká tým jeho někdejších spoluhráčů z reprezentace proti výběru hráčů, s nimiž se „Rosa“ potkal v Dortmundu či Arsenalu.

„První, komu jsem volal, byl Cesc,“ prozradil, že nejprve oslovil svého kamaráda Cesca Fábregase. „Přijede. Leda by se ještě ocitl v nominaci na mistrovství světa, ale za Španělsko už nehrál asi dva a půl roku, tak se snad v Praze objeví,“ plánuje Rosický. Další „skoro jistotou“ by měl být Mathieu Flamini.

„Oslovil jsem i Alexandra Hleba, počítá s tím Nuri Sahin, volal jsem Christopha Metzeldera,“ uvedl Rosický další jména.

Podle informací Seznamu by měli dorazit i Robin van Persie či Fredrik Ljungberg.

Rosický by měl odehrát po poločasu za každý z výběrů. Ten český by měl vést Karel Brückner, výběr světových hvězd snad Arséne Wenger. „Byť tam vznikl otazník po těch událostech, co se teď přihodily,“ řekl Rosický k oznámení, že Wenger po sezoně skončí na lavičce Arsenalu.

Vstupenky budou v předprodeji od středy, přednostně pro držitele sparťanských permanentek, od pátku potom pro další zájemce.

Komu chtěl Rosický svěřit píšťalku a proč to nevyšlo? Proč nedorazí Per Mertesacker? A koho Tomáš Rosický naopak čeká v českém výběru? Všechny odpovědi najdete ve videu nad textem.

Pořad SPORT sledujte každý všední den od 18:30 v celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované