Hlavní obsah

Jakub Strach alias NobodyListen: Jen skládáním hudby bych se neuživil, fanouškům musím nabídnout tu nejlepší show

Jakub Strach alias NobodyListen o své show i životě.Video: Anita Baselová

 

Reklama

Pravidelně pořádá hudební akce Addict pro tisícovky lidí, skládá hudbu nejznámějším značkám a se skupinou VR/Nobody byl za debutové album nominován na Cenu Anděl. Představujeme vám úspěšného skladatele, dýdžeje a producenta Jakuba Stracha.

Článek

Jakub bude svým fanouškům spíš známý pod přezdívkou NobodyListen, pod kterou hraje i na úspěšných akcích Addict. Oblíbená hudební akce se koná na atypických místech (v garážích OC Kotva, v holešovické tržnici nebo hokejové hale).

Proto má Jakubův tým často náročnou organizaci. Snaží se totiž o nejlepší hudební ale i světelnou show. Jakub chce fanouškům podle svých slov nabídnout kompletní „balíček“, aby si show užili jako nejlepší party v jejich životě.

Tyto akce jsou pro něj ale důležitou součástí práce i proto, že jako hudební skladatel by se v Česku těžko uživil. Je proto třeba vždy dělat něco navíc.

Jakub začínal už v 16 letech jako hudební producent, nyní hraje se svou skupinou VR/Nobody a věnuje se dál i skládání hudby. V pořadu #ZDAVUVEN nás proto vzal na místa, kde rád tvoří, ukázal nám, o čem vlastně práce dýdžeje je, a natáčeli jsme i na akci Addict, jejíž organizaci provázely zásadní komplikace.

Nové díly svěžího magazínu #ZDAVUVEN sledujte v premiéře vždy v úterý od 20:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované