Hlavní obsah

Jan Kříž ukázal svého syna: „Je to zázrak,“ říká muzikálový herec

S Janem Křížem a jeho synem jsme vyrazili do parku. Video: Barbora Marková

 

Reklama

Muzikálový herec Jan Kříž prožívá šťastné období. Nedávno se stal novopečeným tatínkem. Malý Jan Filip se má čile k světu, začínají mu růst zoubky a oba rodiče z něho mají velkou radost.

Článek

Jana Kříže si většina z nás pamatuje ze SuperStar. Od konce pěvecké soutěže se toho ale hodně změnilo - Jan dospěl, stal se vyhledávaným muzikálovým hercem, dostal Cenu Thálie, oženil se a teď se skoro už půl roku těší z narození syna Jana Filipa.

„Všechno je úplně nové, ale nepřekvapuje mě to, protože jsem čekal, že mi kompletně překope život. Je to zatím hodně náročné, protože jsem se vrátil z angažmá v Německu. Do toho manželka začala zkoušet muzikál Vlasy v Praze, takže doteď se starala víc ona. Nyní se zase musím víc starat já. Koordinujeme, jak to udělat s krmením, je to náročné, ale je to super,“ prozrazuje muzikálový herec pro pořad Slavní.

Většina párů se svými ratolestmi chlubí od narození, Křížovi jsou opakem. Syna před objektivy kamer a fotoaparátů přísně střeží: „On je hrozně klidné dítě, takže to je úplně zázračné. Ale je pravda, že co jsme se s Maruškou pídili, tak jsme oba byli hodné děti, takže naštěstí je po nás.“

Jan je bezpochyby vzorným tatínkem, po návratu z německého muzikálu Ples upírů se o syna stará každý den, i když to zprvu vypadalo, že možná nestihne ani samotný porod. Nakonec si ale přestřihl i pupeční šňůru.

„Přísahal jsem, že nebudu, a přestřihával jsem jí. Ono tam se člověku změní pohled na věc a některá tabu padnou. Já jsem hlavně rád, že jsem to stihl,“ říká Jan.

Syna si ale herec moc neužije - od září se vrací do několika českých muzikálů. Mimo jiné i do úspěšného Mefista, kterého bude znovu hrát v pražském Divadle Hybernia.

Zajímá vás, jak syn Jana Kříže vypadá? Podívejte se na úvodní video. Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Doporučované