Hlavní obsah

Je libo účes jako Trump nebo Kim? Hanojský holič nabízí na počest summitu sestřih zdarma

Hanojský holič nabízí svým zákazníkům zdarma účes jako Donald Trump či Kim Čong-un.Video: Klára Mališová, Reuters

 

Reklama

Vietnamské hlavní město Hanoj se připravuje na nadcházející summit severokorejského vůdce Kim Čong-una a amerického prezidenta Donalda Trumpa. Toho využil i jeden z tamních holičů – svým zákazníkům nabízí, že je zdarma ostříhá právě po vzoru účesů obou lídrů.

Článek

Hanojský holič Le Tuan Duong se na počest blížícího se summitu rozhodl nabízet svým klientům zdarma sestřih po vzoru účesů amerického prezidenta Donalda Trumpa a korejského vůdce Kim Čong-una. A zákazníci jsou ze sestřihů nadšení.

„Mám z tohoto účesu radost, jelikož si lidé budou myslet, že vypadám jako vůdce severní Korey,” říká spokojený 9letý zákazník To Gia Huy.

Neodradí je ani pronikavá barva vlasů amerického prezidenta. „Z té barvy nemám strach. Majitel salonu mi řekl, že po téhle propagační kampani mi vlasy znovu obarví na mou původní barvu,” uvedl pro agenturu Reuters 66letý zákazník Le Phuc Hai.

Severní Korea je přitom velmi citlivá na vše, co by mohlo být chápáno jako urážka jejího vůdce. Kadeřník Le Tuan Duong ale svou nabídku vnímá jako vyjádření úcty k historicky druhému setkání obou lídrů. To v Hanoji proběhne mezi 27. a 28. únorem.

Reklama

Doporučované