Hlavní obsah

Je Nafrněná? Nikola Čechová si pozvala zpěvačku a herečku Barboru Polákovou

V centru Nikola Čechová vyzpovídá Barboru Polákovou.Video: Redakce Seznam, Seznam Zprávy

 

Reklama

Do dalšího dílu pořadu V centru si moderátorka Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol pozvala Barboru Polákovou, divadelní i filmovou herečku a zpěvačku, která během své kariéry získala řadu ocenění. Mimo jiné cenu Anděl za objev roku, skladbu roku a videoklip roku.

Článek

Byly to právě její písně a především originální videoklipy, kterými se dostala do povědomí širší veřejnosti. Její single Kráva, ve kterém vtipně reflektuje očekávání žen na svatého Valentýna, má na Youtube přes 18 milionů zhlédnutí, další hit Nafrněná dokonce dvojnásobek.

V jejích videích často účinkují známé osobnosti včetně jejího partnera, herce Pavla Lišky. Stejně tomu bylo i při natáčení jejího posledního videoklipu 2–8–5, který Barbora Poláková natočila na jeden záběr na mobil a vysílala jej živě na Instagramu.

Nazpívala také protestsong Sami s Davidem Kollerem nebo podpořila iniciativu Rekonstrukce státu. V minulosti v scénickém čtení Blonďatá bestie, jehož předlohou byla nahrávka rozhovoru několika členů bývalé vládní strany Věci veřejné, ztvárnila političku Kristýnu Kočí.

Středeční díl pořadu V centru nakonec odhalil to, co už jsme všichni již dávno tušili. Zpěvačka, herečka a máma dvou dcer, Barbora Poláková, rozhodně není Nafrněná. Poláková se moderátorce Shopaholic Nicol svěřila nejen s tím, že jí muzika nabíjí natolik, že „každá buňka v jejím těle se raduje,” ale také s osobitým doznáním, že jí poporodní hormony „vhnaly mléko do hlavy.” Co to přesně znamená se dozvíte v záznamu.

Sledujte nás na Facebooku, Twitteru nebo Instagramu.

Reklama

Související témata:

Doporučované