Hlavní obsah

Je potřeba hnojit. Když nehnojíte, neroste, tvrdí o popularitě hitmaker Michal David

Rozhovor o hudebním byznyse, spolupráci umělců s bulvárem i Heleně Vondráčkové.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Jsou samozřejmě mnohem lepší zpěváci než já, ale nedokážou vyprodat sály, přiznává jeden z nejvlivnějších lidí v českém showbyznysu.

Článek

Jsem showman a bavič, mé původní hity byly určené hlavně pro děti, aby jim dělaly radost. Jistěže mám i složitější písně, ale často jsem si vystačil se čtyřmi akordy, popisuje svou tvorbu v druhé části pořadu Osmička Speciál hitmaker Michal David.

„Nedávno na nějaké akci za mnou přišel starší rocker a říkal mi: Já tě vůbec neměl rád, ale dnes jsem z tvých písniček nadšený. Takže někdy je asi potřeba k tomu dostárnout,“ říká autor hitů jako Nonstop, Decibely lásky nebo Nenapovídej.

Jak se žije s bulvárem v zádech? Kolik stojí uvedení nového muzikálu? Proč jeho píseň z muzikálu Kleopatra nakonec nenazpívala Céline Dion? I o tom vypráví Michal David v druhé části Osmičky Speciál nahoře ve videu.

V první části, kterou naleznete níže, mluví o snaze předělat českou hymnu nebo o politice. „Jsem smutný z toho, co se tady děje. Máme jasného vítěze voleb, tak bychom to měli respektovat,“ míní hitmaker.

První část rozhovoru o Babišovi, Zemanovi i Českém slavíkovi. Video: Seznam Zprávy

Vrací se také k humbuku kolem Českého slavíka. Přiznává přitom, že podobné ankety nemají vliv na to, kolik si může zpěvák účtovat za své vystoupení.

Pořad Osmička Speciál sledujte každou středu od 20:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované