Hlavní obsah

Jedno auto do práce, jedno na víkendy, jedno za milenkou. Ani jedno vlastní. Tak vypadá budoucnost podle šéfa Audi

Dnes je oprava aut spíš na IT inženýrech než na mechanicích, říká Marcel Archleb.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

aktualizováno •

Kdy vyjedou do ulic autonomní auta? A budou si s námi povídat? I to ví Marcel Archleb.

Článek

Řidič trabantu bude těžko pirátem silnic. I když titulek v novinách, že trabant honil sanitku by jistě zaujal, říká v novém díle pořadu Kam to bude? šéf Audi pro Česko Marcel Archleb. Že se o řidičích silných aut píše jako o těch, co jezdí s plynem až na podlaze, jej příliš netrápí. „Je to jen mediální obrázek, taková výseč, že by se mohlo zdát, že každý řidič silného auta je pirát, ale tak to skutečně není,“ tvrdí muž, který autům zasvětil celý svůj profesní život.

Chrání si luxusní značky svou image třeba tím, že někomu auto neprodají? „Je jediný případ, kdy auto neprodáte. A to, když prověřujete bonitu klienta a ta neodpovídá, nebo zjistíte, že má černou kaňku z minulosti. Tedy, že nesplácel, a to nejspíš plánovaně,“ popisuje Archleb.

Jak vypadá budoucnost automobilek tváří v tvář sdílené ekonomice? Jak se srovnají na jedné silnici autonomní a lidmi řízená auta? A jak moc jde skutečně zákazníkům o ekologii při pořizování nového vozu?

I o tom mluví šéf značky Audi pro Česko Marcel Archleb v novém díle pořadu Kam to bude?, který vysílá celoplošná Televize Seznam. Můžete si jej pustit nahoře ve videu.

Jak nás naladit? Jednoduchý návod naleznete ZDE.

Reklama

Doporučované