Hlavní obsah

Jen v mém pořadu mohou lidé své problémy říct politikům přímo do očí, tvrdí moderátorka Jílková

Výzva s Michaelou Jílkovou.Video: Filip Vích, Seznam Zprávy

 

Reklama

Kdokoliv z ulice může přijít a přímo se střetnout s ministry a významnými politiky. Povědět jim do očí, jak život v této zemi ve skutečnosti vypadá, říká ve Výzvě Seznamu moderátorka Michaela Jílková o svém pořadu Máte slovo.

Článek

„Máme odlišné názory a máme si je v klidu říct. V Máte slovo se nestalo, že by se tam někdo popral. Po vysílání stojí hloučky před studiem a budovou televize a povídají si,“ tvrdí o české společnosti a projevech občanů v pořadu Máte slovo Michaela Jílková.

„Útoky na novináře jsou absolutně nepatřičné. Nechtějme však, aby nás politici chválili. Když na nás útočí, tak asi děláme něco, co jim není příjemné,“ dodává moderátorka s tím, že je to známka, že někteří novináři dělají svoji práci dobře.

„Pro řadu politiků jsem byla nepohodlná. Mám na ně své názory, ale nebudu je jako moderátorka veřejnoprávní televize projevovat. Česká televize je skutečně nezávislá. V České televizi je snaha a kontrola, abychom byli nestranní a objektivní, to není v žádném jiném médiu,“ soudí Jílková.

Opravdu bude v pořadu Máte slovo bojovat i za občany, kteří volí prezidenta Zemana? Proč je česká společnost rozdělená? Jak se připravuje na svůj pořad a je složité ho moderovat? Podívejte se na rozhovor v úvodním videu.

Pořad Výzva sledujte každý všední den ve 21:00 a 21:30 v celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované