Hlavní obsah

Jiná liga: Je správné hrát Australian Open v době přírodní katastrofy?

V novém díle dále najdete také příběh talentovaných sester Fruhvirtových, které jsou podle mnoha odborníků nastávajícími hvězdami českého tenisu.Video: Jiří Hošek, Jaromír Bosák

 

Reklama

Celá Austrálie už několik týdnů bojuje s rozsáhlými požáry, které si zatím vyžádaly přes tři desítky obětí. Přírodní katastrofa se podepisuje také na stále se zhoršující kvalitě ovzduší, jež znepříjemňuje život rovněž tenistům. Je správné, aby se za těchto podmínek odehrál první grandslamový turnaj sezony Australian Open? A co vlastně znamená pojem česká tenisová škola? To se dozvíte v dalším díle pořadu Jiná liga.

Článek

Jaromír Bosák s Jiřím Hoškem se v dalším díle Jiné ligy rozhodli opustit fotbal a věnovat se tenisovým tématům. Mimo jiné rozebrali etický aspekt právě začínajícího Australian Open, rozdíl v současných výkonech českých mužů a žen či to, jak důležití jsou pro talentované hráče v Česku jejich rodiče.

V novém díle dále najdete také příběh talentovaných sester Fruhvirtových, které jsou podle mnoha odborníků nastávajícími hvězdami českého tenisu.

Reklama

Související témata:

Doporučované