Hlavní obsah

Jitka Sedláčková nejhorší zpěvačkou na světě. Musela se naučit zpívat árie špatně

Nudí se někdy herečka Jitka Sedláčková?Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Kdo se směje, nezestárne! To jednoznačně platí i pro herečku Jitku Sedláčkovou, která je mezi kolegy proslulá záchvaty smíchu.

Článek

Její hra Můžem i s mužem měla premiéru v březnu. Vedle Jitky Sedláčkové v ní hraje také Vanda Hybnerová, Kateřina Kaira Hrachovcová a Dáša Zázvůrková. „My jsme si pro sebe a svou radost napsaly takové ženské etudy ze života. Všechny jsou pravdivé. I muži na ně reagují dobře. Není to feministické představení, mělo by upřímně pobavit,” říká Jitka Sedláčková.

Herečka měla náročné léto, kromě hry Můžem i s mužem měla na programu také představení Je úchvatná o nejhorší zpěvačce na světě Florence Foster Jenkinsové. „Nikdy jsem nepotkala osobu, která by své neumětelství uměla takhle prodat. Musela jsem se naučit zpívat slavné árie a potom jsem se je musela naučit zpívat špatně. Těžké bylo také to, že jsem si myslela, že půjdu cestou komedie, ale opak byl pravdou,” vysvětluje Jitka Sedláčková.

I podzim bude mít herečka náročný. Zkouší macechu v rodinné show Tři oříšky pro Popelku a začíná točit film s Janem Hřebejkem, který se natáčí jenom v noci. „Já se nikdy nenudím, a když se nudím, tak aktivně a užívám si to, úplně se v tom rochním,” směje se.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované