Hlavní obsah

Rocker Pepa Vojtek jde do muzikálového Trháku: Bude to vtipný!

Zpěvák Josef Vojtek ve studiu Slavných. Co prozradil o svých rockerských začátcích?Video: Barbora Marková

 

Reklama

Tři manželství, čtyři ženy, pět dětí. Frontman kapely Kabát Josef Vojtek je rockerem tělem i duší. Má za sebou účinkování v nespočtu českých muzikálů. Jeho kapela se těší z hudebního výslunní už několik let. Jak to všechno zvládá? Kde se vzal jeho muzikantský talent a jaké byly jeho začátky? Odpověděl ve studiu Slavných.

Článek

V muzikálu se objevil poprvé v roce 1995. Díky Danielu Landovi, který ho oslovil ke spolupráci na muzikálu Krysař. „Daniel tenkrát odešel z Draculy a napsal vlastní muzikál Krysař. Přijel i se svou manželkou Miriam za mnou do Teplic a dva dny mě ukecávali. Mně se do toho nechtělo jít, ale pak mě zlomili a nechal jsem se přemluvit,“ prozrazuje ostřílený zpěvák.

I když teď mají všechna divadla prázdniny, Josef Vojtek se rozhodně nenudí. S kapelou Kabát jezdí na festivaly a už zanedlouho začne v Divadle Broadway zkoušet nový muzikál Trhák: „Já se na to velmi těším, myslím, že to bude i vtipné,“ doplňuje rocker.

Zároveň se také po prázdninách vrací do úspěšného muzikálu Mefisto, kde na jaře za dvojroli Mefista-Fausta obdržel Cenu Thálie. „Ta role je trochu schizofrenní, ale já s tím nemám problém. Jsem blíženec, tak ve mně ty dvě postavy byly vždycky. Ale fakt s tím problém nemám, baví mě to, já jsem schizofrenní, povídám si sám se sebou na poli, když venčím psy,“ směje se.

Zajímá vás zda v jeho muzikantských šlépějích kráčí i jeho pět dětí? A po kom Josef Vojtek zdědil hudební talent? Podívejte se na úvodní video.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:
Josef Vojtek

Doporučované