Hlavní obsah

Jsem úplně jiný. Tím chci zaujmout, říká o Muži roku syn Pavla Trávníčka

Video: Vedran Kovačevič, Seznam Zprávy

 

Reklama

O přízeň poroty bude na Muži roku bojovat i osmadvacetiletý Pavel Dytrt, nemanželský syn herce Pavla Trávníčka. O slavném otci mluví nerad. Zřejmě i proto, že vzájemné vztahy nebyly vždycky ideální. Pro Slavné TV Seznam uvedl, že na finále mužské soutěže krásy chce zaujmout tím, že je jiný.

Článek

„Je těžké říct, proč bych měl vyhrát právě já. Možná proto, že jsem ve všem úplně jiný,“ míní Pavel Dytrt, který se živí hraním. „S kontakty a divadlem mi táta nepomáhal. Vše je moje vlastní práce. Sice se v jeho divadle také objevím, ale o protekci nemůže být řeč,“ dodal osmadvacetiletý Dytrt, který také působí v pražském Divadle Kalich.

O hlasy odborné poroty zabojuje 24. srpna v Náchodě i třiadvacetiletý Jan Vaníček. Práva, která studuje, ale v rámci volných disciplín nijak nevyužije. „Původně jsem chtěl dělat něco s nohama a míčem, ale jeden z finalistů mě předběhl, tak jsem se rozhodl, že vsadím na kouzlení,“ dodal s úsměvem Jan Vaníček z Kolína.

Soutěž Muž roku probíhá v Česku od roku 2008. Dámskou obdobou soutěže je Česká Miss, jejíž přímý přenos letos vysílala TV Seznam.

Video: Seznam, Seznam Zprávy

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Doporučované