Hlavní obsah

Jsou ceny bytů v Praze extrémní? Svého vrcholu ještě nedosáhly, tvrdí zkušený bankéř

Na léto se stěhujeme raději, v zimě si hypotéky moc klientů nebere, říká bankéř Jan Sadil.Video: Adam Junek, Seznam Zprávy

 

Reklama

Ukážeme vám, co se dá koupit, když „nějaký ten milion“ neřešíte.

Článek

Jak se projevily přísnější podmínky pro získání hypotéky, které od podzimu zavedla centrální banka? Stalo se vlastní bydlení nedostupným? A dá se čekat, že nemovitosti se slabší poptávkou zlevní? Téma pro pořad Barvy byznysu, jehož hlavním hostem je člen představenstva ČSOB a bývalý dlouholetý šéf Hypoteční banky Jan Sadil.

Kromě toho se podíváme, jak se daří trhu s luxusní módou nebo co se dá pořídit za nemovitosti, když neřešíte ne jeden nebo dva miliony, ale máte jich na útratu desítky.

Pocitově mi přijde, že větší trable teď působí nový požadavek na výši čistého příjmu, říká k hypotékám Jan Sadil z ČSOB.Video: Adam Junek, Seznam Zprávy

A jako vždy v byznysovém pořadu, který Televize Seznam vysílá z Burzovního paláce, nechybí rady a inspirativní postřehy od předních českých byznysmenů.

Ekonomický magazín Byznys sledujte každý všední den od 14:00 a od 21:30 (v pátek pak od 18:15) na celoplošné Televizi Seznam.

Jak nás naladit? Jednoduchý návod najdete ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované