Hlavní obsah

Julia Roberts poprvé v televizním seriálu. V psychologickém dramatu bude zachraňovat vojáky

Julia Roberts o své nové roli v seriálu Homecoming.Video: Barbora Marková

 

Reklama

Julia Roberts se poprvé v životě objeví v televizním seriálu. V sérii s názvem Homecoming si zahraje pracovnici centra pro válečné veterány, kterým bude pomáhat zařadit se zpátky do života. Američtí diváci první díl dramatu uvidí druhého listopadu.

Článek

Podobně jako u většiny hollywoodských hvězd se zdá, že Julia Roberts se stahuje z velkého plátna a dává šanci televizním obrazovkám. Po hostování v Přátelích nebo Právu a pořádku vůbec poprvé kývla na hlavní roli v televizní sérii.

„Bože. Budu si muset začít vymýšlet. Nebylo to tak rozdílné. Bylo to skvělé. Vděčím za to všechno Samu Esmailovi, protože to on to všechno dal dohromady, on je náš kapitán a udělal všechno pro to, abych se cítila pohodlně,“ prozradila herečka známá především rolí prostitutky ve filmu Pretty Woman.

Psychologicky laděné drama Homecoming má deset dílů. Celou sérii si vzal pod svá křídla Sam Esmail, tvůrce opěvovaného seriálu Mr. Robot.

„Jsem opravdu velmi šťastný. Víte, normálně si uděláte seznam svého vysněného obsazení. Máte ty, které chcete jako první, pak postupujete na číslo dvě a tři a takhle jdete postupně dolů po seznamu. Já jsem ale pro seriál získal všechny, co jsem chtěl jako první. Je to vysněné obsazení. Jsem opravdu rád, že všichni souhlasili,“ řekl při torontské premiéře výkonný producent Sam Esmail.

Je jasné, že charisma Julie Roberts přiláká opravdu hodně pozornosti. Kromě ní se ale v seriálu objeví také Stephan James nebo držitelka Oscara, Sissy Spacek, která se na spolupráci s Julií Roberts opravdu těšila: „Znám Julii od jejích třináctých narozenin, takže jsem k ní měla velmi blízko. Je snadné si ji oblíbit – a tuhle chemii jsme mezi sebou měli vždy, takže to byla opravdu velmi příjemná spolupráce.“

Podobný dojem měl z natáčení také kolega Stephan James. „Je to až k neuvěření. Je prostě jedinečná. Jako žádná jiná. Jedna z nejplodnějších hereček naší generace. Co je více impozantní než ona sama jako herečka, je ona sama jako lidská bytost. Jsem poctěn a vděčný, že jsem s ní na tomto mohl pracovat.“

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Související témata:

Doporučované