Hlavní obsah

Justin Bieber si dává pauzu od hudby. Kvůli duševním problémům

Justin Bieber si dává hudební pauzu.Video: Instagram.com/ Justin Bieber

 

Reklama

Kanadský zpěvák Justin Bieber v roce 2017 předčasně ukončil své turné, nyní se rozhodl oznámit hudební pauzu. Dle svých slov se chce více zaměřit na své duševní zdraví a svoji novou rodinu.

Článek

Justin Bieber se rozhodl dočasně ukončit svoji kariéru, v příspěvku na Instagramu fanouškům vysvětlil, že se chce soustředit na své duševní zdraví. Zpěvák, který se v září minulého roku oženil s modelkou Hailey Baldwinovou, s níž čeká prvního potomka, se dle svých slov bude snažit stát lepším manželem a otcem.

Zpěvák a bývalý idol dospívajících dívek, který v roce 2015 vydal úspěšné album Purpose, v roce 2017 z podobných důvodů jako nyní ukončil své turné. V rozhovoru pro časopis Vogue Bieber uvedl, že jeho špatný duševní stav trvá už od zrušeného turné v roce 2017, kromě toho uvedl, že byl opakovaně v léčebně, píše CNN.

„Jezdil jsem na turné v průběhu celého svého dospívání, uvědomil jsem si, a vy jste si pravděpodobně všimli, že jsem byl na posledním turné nešťastný,“ napsal Bieber v instagramovém příspěvku. „Nezasloužím si to, a vy taky ne. Platíte za to, abyste přišli a dostali energický a zábavný koncert, a já jsem emočně nebyl schopný Vám to na konci turné dát.“

Kanadský rodák v březnu oslavil pětadvacáté narozeniny, svým fanouškům slíbil, že se na scénu jednoho dne vrátí i s pořádně „našláplým“ albem. Dále uvedl, že do té doby pro něj bude hudba velmi důležitá, nic ale není důležitější než jeho rodina a jeho duševní zdraví.

Reklama

Doporučované