Hlavní obsah

Moderátorka Adela Vinczeová o Českých lvech, SuperStar i slovenských slovech, kterým Češi nerozumí

Výzva: Adela Vinczeová (Banášová).Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Není to běžná věc. Je to prestiž a přistupuji k tomu s velkou úctou. Mým favoritem na cenu je film Bába z ledu, říká ve Výzvě Seznamu moderátorka letošního udílení cen Český lev Adela Vinczeová.

Článek

Na letošní udílení cen Český lev se podle svých slov velmi těší. „Musím být v pohodě, nemůžu se vnímat jako ta, jež zaručí příjemný večer. Lidé, kteří se kolem udílení cen pohybují, tak jsou ale moc fajn,“ tvrdí Vinczeová.

Slovenská moderátorka patří k největším moderátorským hvězdám doma na Slovensku i v České republice. Nejvíce se proslavila působením v show SuperStar a v řadě dalších talentových soutěží. V poslední době ji diváci mohou vidět i v několika talkshow. „SuperStar je stále zajímavý projekt, moderovat bych ho už nechtěla. Je to pro mě nostalgie. Uvědomila jsem si, že bych jako moderátorka zažívala to stejné. Už mě ani neoslovují, ale stále si pamatuji na to, že je to relace, která mě zviditelnila,“ říká moderátorka v rozhovoru pro Seznam.

Jak se dívá na současnou situaci na Slovensku? Proč při moderování nemluví česky? Je složité moderovat udílení cen? A opravdu je někdy výhodnější být na svého hosta hodný? Podívejte se na rozhovor v úvodním videu.

Reklama

Doporučované