Hlavní obsah

Karel Gott otevřeně o své budoucnosti a konci kariéry

Výzva s Karlem Gottem.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Rozhovor Seznamu s Karlem Gottem o zpívání hymny s Karlem Krylem, vyznamenání od Gustáva Husáka i roli iluminátů v současném světě.

Článek

„Děkuji za optání, fajn se mám,“ odpověděl Karel Gott (77) slovy jedné své písně na otázku, jak se teď, po překonání zdravotních problémů spojených s nádorovým onemocněním, cítí. „Na pódiích už nějakou dobu jsem, ale nejsou to ta tříhodinová vystoupení, zatím to rozjíždím pomalu a cvičně si zkouším, co to se mnou udělá. Působí to léčivě.“

V rozhovoru odpovídá na otázky, zda něčeho ve svém životě lituje, jak po roce 1989 snášel kritiky, že byl hlasem komunistického režimu, proč před volbami v roce 1998 veřejně podpořil Václava Klause a zda se k podpoře některého z politiků chystá i v následující volební kampani.

Dozvíte se také, zda šest desetiletí na vrcholu popularity člověka neuzavře před normálním životem do nepropustné bubliny a jak to vlastně myslel se svou teorií, že svět řídí ilumináti neboli tajné společenství osvícenců, které zmínil ve své knize před čtvrtstoletím.

Na rozhovor se podívejte ve videu umístěném nahoře v textu.

Reklama

Související témata:

Doporučované