Hlavní obsah

Každá žena ve funkci čelí předsudkům. Ale i já je občas za volantem mám, říká vládkyně AAA Auto

Jak je to s ženami za volantem? O předsudcích s Karolínou Topolovou z AAA Auto v ukázce z nového dílu pořadu Kam to bude?Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

V novém díle pořadu Kam to bude? zpovídá Adam Junek jednu z nejvlivnějších žen byznysu – Karolínu Topolovou.

Článek

Je to kolorit. Nemyslím, že předsudky někdy vymizí. Na chvíli se schovají, ale pak se stejně někde projeví. Takže klasicky se občas setkám s tím, že jako ženská těžko můžu řídit firmu, která se věnuje autům, vypráví v novém díle pořadu Kam to bude? Karolína Topolová. Ta už léta jako generální ředitelka řídí společnost AAA Auto a jako předsedkyně představenstva i mateřský holding Aures.

To z ní činí jednu ze dvou desítek nejvlivnějších žen v Česku, alespoň podle žebříčku Hospodářských novin TOP ženy Česka.

„Sama ovšem občas předsudkům podlehnu. To když se rozčiluji, že někdo řídí auto tak, jak nemá… Jenže ono se mi to většinou potvrdí,“ směje se Topolová.

Jak se rozhodovala o tom, kdy si pořídit dítě? Bylo to více manažerské než lidské rozhodnutí? Bojovala s předsudky i proto, že si vzala o poznání mladšího muže? A kdy brečela kvůli svým zaměstnancům? Podívejte se v nebývale otevřeném rozhovoru s mocnou dámou v pořadu Kam to bude?

V premiéře tento čtvrtek od 20.30 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované