Hlavní obsah

Každý Ťažký týždeň musí začít Šťastným pondělím

Rozhovor Šťastného pondělí: Jano Gordulič z pořadu Ťažký týždeň glosuje povolební Slovensko.Video: Jindřich Šídlo

 

Reklama

Bonus pořadu Šťastné pondělí: Jindřich Šídlo rozebírá výsledky slovenských voleb se svým slovenským protějškem.

Článek

Jano Gordulič komentuje dění ve slovenské politice ve svém satirickém online pořadu Ťažký týždeň. A je tedy tím pravým, kdo může zhodnotit výsledky nedávných parlamentních voleb.

První otázka nemůže být jiná: Kdo vlastně vyhrál? „Jednoznačně americká ambasáda. Soros utřel,“ soudí Gordulič.

„Zadání do voleb bylo dvojí. První – sesadit Fica, což se povedlo. Druhý úkol byl odebrat děti konzervativním párům a dát je homosexuálním párům, a to se – bohužel pro Slovensko – nepodařilo.“

Okomentoval i nedávné exkluzivní zjištění poslance Směru Luboše Blahy, který na Facebooku odhalil, že hned v neděli si politici vítězného hnutí OLaNO došli pro instrukce do rezidence americké ambasády.

„To víme. My tam také chodíme. Vlastně – většina z nás vůbec netuší, co má dělat. Já se ráno vzbudím, a kdybych neměl ty instrukce, tak nevím, jestli si nejdříve vyčistit zuby, nebo si dojít na záchod. Všichni takto žijeme.“

Vzhledem k tomu, že Gordulič neměl od Američanů povolení rozhovor Šťastnému pondělí poskytnout a hrozilo, že na oba glosátory naletí americký dron, raději se vrátili k rozkrývání aktuálního zákulisí slovenské politiky. Přesvědčte se v úvodním videu.

Rozhovor je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí, který můžete vidět v premiéře každé pondělí ve 20:55 na Televizi Seznam.

Archiv pořadu najdete zde.

Sledujte nás také na Twitteru a Facebooku.

Reklama

Doporučované