Hlavní obsah

Kde se vzala pověst, že je Ester Ledecká nafoukaná

Reportéři Seznamu: O Ester Ledecké a práci novinářů na olympiádě - rozhovor Sabiny Slonkové s reportérem Adamem Sušovským.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Známá reportérka Sabina Slonková za kulisami příběhů, kterým se věnovala redakce Seznam Zprávy.

Článek

Korejská olympiáda skončila, nastal čas rozebírat výkony sportovců, taktiku trenérů i přístup sportovních bafuňářů. A ovšemže i přístup novinářů. Vrcholný sportovní svátek je svázaný tolika pravidly, že ani prosté referování o dění na olympijských hrách není úplně prosté. Nemáte koupená práva, nemůžete ukázat téměř nic z famózních výkonů. A tak se pozornost sportovních novinářů zaměřila na příběhy jednotlivých sportovců. Z nich ční především jeden.

Ten Ester Ledecké.

Sportovkyně, jež si svá vítězství vydřela a která vyrostla jen díky podpoře své rodiny, se v průběhu her stala terčem kritiky médií. Prý je nafoukaná a nebaví se s novináři. Kde se tahle pověst vzala? Jak složité je se k Ester Ledecké dostat? A chová se jinak, když se vypnou kamery? Jsou vůbec informace o tom, jak se sportovec chová k novinářům, něčím, co mají čtenáři a diváci vědět? Proč?

To jsou některé z otázek, které v pořadu Reportéři Seznamu položila respektovaná novinářka Sabina Slonková redaktorovi sportovní rubriky Adamu Sušovskému. Jejich rozhovor si můžete pustit v úvodním videu.

Celý pořad Reportéři Seznamu sledujte každé druhé úterý od 20:00 na celoplošné Televizi Seznam. 

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Doporučované