Hlavní obsah

Kde v Praze parkovat zdarma a nečekat v koloně? Poradí vám aplikace

S touhle aplikací se na vašem výletě už neztratíte. Podívejte se ve videu na naše tipy.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Jak se při vašem výletu vyhnout dopravním zácpám, uzavírkám nebo nehodám? S novou verzí aplikace Mapy.cz budete mít jistotu, že namísto v koloně budete trávit čas v dobré kavárně.

Článek

Mapová aplikace Mapy.cz z dílny Seznam.cz prošla aktualizací. Nově totiž ukazuje informace z dopravy. Pokud se tedy chystáte na výlet nebo do práce, aplikace vám ukáže aktuální dopravní situaci, navrhne alternativní trasu s ohledem na aktuální situaci, včetně vyhýbání se problematickým úsekům na silnicích, a bezpečně vás provede i kolem uzávěrky.

Chystáte-li se navíc na výlet do Prahy, pomůže vám aplikace ještě víc. Na mapě si snadno najdete, kde můžete zaparkovat. Zároveň vám ukáže, kde je jaká zóna nebo v jakých časech je parkování zdarma. A pokud nebude, můžete přes její rozhraní za parkování rovnou zaplatit - už žádné hledání parkomatů.

Kromě plánování trasy vám aplikace Mapy.cz pomůže také objevovat na vašem výletu místa, která nemusíte znát. Stačí kliknout na ikonu „Tipy na výlety“, vyjede vám list zajímavých atrakcí ve vašem okolí. Pokud vás nějaký tip zaujme, aplikace vás tam jednoduše dovede.

Využijte v aplikaci Mapy.cz možnost objevit zajímavá místa.

Jaké další tipy a skryté funkce aplikace Mapy.cz nabízí? To vám ukážeme v dnešním videu, které naleznete v úvodu článku. Šťastný výlet!

Reklama

Doporučované