Hlavní obsah

Kdyby měl Miloš větší pravomoci, žilo by se nám líp, říká Ringo Čech

Jsem supervolební lídr, něco mezi Batmanem a Spidermanem, říká František Ringo Čech.

 

Reklama

Úspěchem by bylo dostat Stranu práv občanů do Sněmovny, ale i tři až čtyři procenta budu považovat za úspěch, tvrdí superlídr „zemanovců“.

Článek

S čím chce oslovit voliče strana, která tvrdí, že její program je shodný s postoji prezidenta Miloše Zemana? „Vymíráme. Takže bych extrémně zvýhodnil rodiny se třetím a čtvrtým dítětem. A to tak moc, že by ti s dvěma dětmi okamžitě na dalším zamakali,“ říká v pořadu Výzva superlídr Strany práv občanů (SPO) František Ringo Čech.

Kromě toho by zavedl například povinnou vojenskou službu, zvýšil pravomoci prezidenta a změnil daňový systém. Vysvětluje také, proč je podle něj správně, že před dvěma lety dostal od Zemana Medaili Za zásluhy.

Bývalý poslanec, hudebník a malíř v rozhovoru také vysvětluje, jak je pro SPO těžké oslovit mladé voliče a co si myslí o české mediální scéně.

Proč se považuje za někoho mezi Batmanem a Spidermanem? Co by dělal ve své vysněné funkci ministra kultury? A proč by volební právo měli mít lidé až od 21 let? Podívejte se ve videu nahoře.

Reklama

Doporučované