Hlavní obsah

Půjde si dnes za svůj upírský výkon pro Thálii? Patnáctiletá dcera expremiéra Grosse o své kariéře a snech

Za kritiku jsem ráda. Kdybych byla namyšlená, nemohla bych se dál zlepšovat, říká Grossová.Video: Adam Junek, Seznam Zprávy

 

Reklama

Je jí patnáct a za hlavní roli v muzikálovém hitu Ples upírů má nominaci na cenu Thálie. „Jen tak nějakou roli bych už nevzala,“ přiznává dcera českého expremiéra.

Článek

„Děkovnou řeč ještě nachystanou nemám. Ale samozřejmě jsem si párkrát představovala, jaké by to bylo přebírat cenu,” připouští ve Výzvě mladičká muzikálová hvězda Natálie Grossová. Šanci má právě dnes večer, kdy se budou udělovat ceny Thálie. V pouhých patnácti letech je nominovaná v kategorii muzikál za hlavní roli Sáry v hitu Ples upírů, který v Česku uvádí producent František Janeček.

Již jednou byla v širších nominacích na hlavní hereckou cenu. „Komentáře tohoto typu ani ty na internetu, které raději nečtu, neřeším,“ tvrdí mladičká zpěvačka při otázce, zda jí někdo předhazoval, že by byla jako dcera bývalého premiéra Stanislava Grosse protekčním dítětem.

Jak stíhá při zpívání v muzikálu i školu? Kdo jsou její vzory? Jak se vyrovnává s popularitou? Plánuje jít za prací do zahraničí? Nejen o tom v rozhovoru s Natálií Grossovou nahoře ve videu.

Pořad Výzva sledujte každý všední den ve 21:00 a 21:30 v celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:
Natálie Grossová

Doporučované