Hlavní obsah

Když jsem řekl doma, že jsem gay, rodina mě poslala do nemocnice

Osmany Laffita reportérce Veronice Jonášové předvedl i přípravu pravého kubánského mojita.Video: Veronika Jonášová

 

Reklama

Módní návrhář kubánského původu Osmany Laffita žije už několik let na svém vysněném místě v Nižboru v budově bývalé hvězdárny společně s přítelem a tygrem. Svého domácího mazlíčka jménem Baghira dostal před lety k narozeninám. „Spal se mnou do roka v posteli, každé tři hodiny jsem ho krmil mlékem, jsem pro něj jako máma,“ tvrdí Laffita, který má ještě několik dalších zvířat, včetně koní, koček a psů.

Článek

Laffita si svůj dům v Nižboru zařídil z velké části v kubánském stylu, takže mu připomíná domov. „Na Kubu jezdím pravidelně a také mě tu navštěvuje moje maminka,” prozrazuje s tím, že se jeho rodina v počátku těžce smiřovala s jeho sexuální orientací.

„Maminka mě dokonce poslala do nemocnice, doktor jí ale vysvělil, že tohle se léčit nedá,” prozrazuje muž, který si nedávno vzal svého dlouholetého přítele Guye. Laffita se v České republice už několik let úspěšně živí jako módní návrhář, v domě má i pracovnu a salón s oblečením.

Co je podle něj největší módní faux pas u Čechů? Jak náročná je péče o tygra ? A jak se dělá pravé kubánské mojito? Dozvíte se ve videu umístěném nahoře.

Reklama

Související témata:

Doporučované