Hlavní obsah

Když si šéf nebo politik myslí, že lidé jsou tu pro něj a ne naopak, je to průšvih, říká šéf České spořitelny

Co má společného generální ředitel banky a královna Alžběta? Podívejte se v novém díle Kam to bude? s Tomášem Salomonem.Video: Adam Junek, Seznam Zprávy

 

Reklama

aktualizováno •

Jestli vás vaše práce nebaví, neváhejte ani vteřinu a jděte do něčeho jiného, vyzývá Tomáš Salomon.

Článek

Je škoda každého dne, kdy se vidíte s lidmi, kteří vás nebaví a nezajímají. A jestli vás k tomu nenaplňuje vaše práce, pak je to mrhání životem, u kterého nevíme, kolik ho ještě máme před sebou, zamýšlí se v novém díle pořadu Kam to bude? Tomáš Salomon, šéf České spořitelny, největší české banky co do počtu klientů.

Radí změnu. I když může přinést pád. Sám neúspěch zažil, když si „odskočil“ ze světa velkých korporací k vlastnímu podnikání. „Úspěšný člověk musí umět vstřebat porážky. A proto si je musí zažít. V mém případě to bolelo velmi, stálo to hromadu peněz. Vlastně jsem si zaplatil nejdražší školení svého života. A přesto to stálo za to,“ tvrdí Salomon, který začínal jako hospodský na Smíchově.

Jak se udržet nohama na zemi, když jste na absolutní špici? Co vlastně doopravdy dělá generální ředitel obří banky? Proč mu život v korporátu přišel po zkušenosti s vlastní hospodou jako odpočinek? A je neúspěch v podnikání opravdu sice možná nejdražší, ale také nejlepší životní lekcí?

I o tom se rozpovídal v otevřeném rozhovoru šéf České spořitelny Tomáš Salomon v novém dílu pořadu Kam to bude?. V premiéře jej můžete vidět ve večerním prime time na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Staňte se fanouškem Seznam Zpráv i na Facebooku.

Reklama

Doporučované