Hlavní obsah

Kelly, Brandon, Donna a další. Seriál Beverly Hills se vrací

Beverly Hills 90210.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Populární seriál devadesátých let Beverly Hills 90210 se vrací na plátno! První díl rebootu startuje již za pár dní.

Článek

Již za pár dní je to tady! Hrdinové oblíbeného seriálu devadesátých let – Beverly Hills 90210 se vrací na plátno. Kelly, Brandon, Donna, David, Steve, Brenda a Andrea. To byly hlavní postavy celosvětového fenoménu, který pobláznil i české diváky. Nová série startuje 7. srpna a televizní stanice Fox plánuje odvysílat první epizodu devatenáct let po té poslední.

V nové sérii se neobjeví postava Dylana McKaye, miláčka žen, jehož představitel Luke Perry zemřel začátkem března letošního roku na následky cévní mozkové příhody. Bylo mu 52 let. Podle Jasona Priestleyho, představitele Brandona Walshe, seriáloví tvůrci ale na Perryho postavu nezapomněli a v nových epizodách herci vyjádří poctu.

Vedle Jasona Priestleyho uvidí diváci také Briana Austina Greena a Iana Zieringa v rolích Davida a Stevea. A nechybí ani hvězdná dívčí, teď už tedy dámská čtveřice. Jennie Garthová, Tori Spelingová, Shannen Dohertyová a Gabrielle Carterisová se znovu vrátily do puberty a pro natáčení zvolily podobné vzhledy, na které diváci pamatují z devadesátých let.

A o čem nová série bude? Podívejte se nahoře ve videu!

Reklama

Související témata:

Doporučované