Hlavní obsah

Klára Vytisková s kapelou Klara & The Pop vystupuje civilněji, její osobitost zůstává

Koncert Kláry Vytiskové.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Klára Vytisková se svou kapelou Klara & The Pop ukazuje civilnější tvář. Zpívá o tom, co právě prožívá. K napsání desky Home ji inspirovala rodina.

Článek

„Aktuálně jsou inspirované rodinou, protože já píšu písničky o tom, co právě žiji, a nejsem schopná v muzice fabulovat. Ale zase se to začíná posouvat někam jinam. Deska Home byla inspirována čistě rodinou, protože já a můj manžel, bubeník Roman Vícha, jsme byli zvyklí neustále někde cestovat. Najednou ale přišla chvíle, kdy jsme si zakládali svou vlastní domácnost, byla to velká změna,“ přibližuje svou aktuální tvorbu zpěvačka Klára Vytisková.

S kapelou Klara & The Pop chtěla také ukázat svou civilnější tvář. Opustila vizuálně velmi výraznou polohu Toxique a snaží se prezentovat civilněji. Kromě toho má v kapele hlavní slovo, i když podle jejích slov to není důvod, proč si ji založila. Jsou prý dobrou partou a rádi spolu tráví čas.

Na koncert v Lucerna Music Baru si přizvala maďarskou zpěvačku Antonii Vai, se kterou koncertovala minulý rok v Budapešti.

„Já si myslím, že obě dvě vycházíme ze soulu, ale každá jdeme jiným směrem. Antonia je taková hodně žensky éterická,“ hodnotí tvorbu maďarské zpěvačky Klára Vytisková.

Kromě toho si užívá život s manželem. Dohromady sbírají vinyly nebo se inspirují ve vlastní tvorbě.

Více o Kláře Vytiskové a její hudbě dozvíte v úvodním videu.

Pořad Slavní sledujte každý všední den od 19:30 hodin v celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované