Hlavní obsah

Klára Vytisková: Vedle rodiny je hudba největší naplnění

Klára Vytisková o hudbě i soukromí.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Sólové počiny zpěvačky Kláry Vytiskové doznají s druhou deskou větších změn. Po rodinně laděné desce Home přijde větší „hloubka“. Podle občasné členky kapely Toxique na ni dozrál čas.

Článek

„První deska Home je hodně o dětech a rodině, přátelích a lidech, které máte rádi, ale na druhé desce už se obracíme sami k sobě,“ objasňuje Klára Vytisková v Magazínu Slavní na Televizi Seznam.

„Od vydání Home se událo hodně, mám pocit, že otvírám novou kapitolu a že Home si zaslouží pořádnou rozlučku. Ta proběhne se skvělou akrobatickou skupinou Losers Cirque v rámci jejich týdenního Open air festivalu na Vyšehradě,“ poodhalila nejbližší plány Vytisková, která se o pár dní později ukáže i na festivalu Mezi ploty.

Před kamerami Seznamu přiznala, že nyní prožívá harmonické období. Hudba ji naprosto naplňuje.

„Zásadní pro mě je, že pracuji na nové desce, trávím hodně času ve studiu a u piana, kde skládám písničky. Pro mě je tohle nejvíc naplňující pocit, který vedle rodiny můžu zažít. Navíc se všechno zvládá i s dětmi. Tím, že je partner také muzikant, tak beru holky do studia a někdy i na festival,“ doplňuje charismatická zpěvačka.

Celý rozhovor najdete v úvodním videu. Je součástí Magazínu Slavní, který celoplošná Televize Seznam vysílá každé úterý od 21 hodin.

Reklama

Doporučované