Hlavní obsah

Kluk, nebo holka? „Největší dobrodružství“ Taťány Gregor Brzobohaté

Ukázka z pořadu Moje místa s Taťánou Gregor Brzobohatou. Premiéru můžete sledovat v pátek ve 20:00 na TV Seznam.Video: Ivana Navrátilová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Vydejte se s jedinou Češkou, která vybojovala titul Miss World, na její oblíbená místa i za filantropií, která jí naplňuje život.

Článek

Jak se holka z maloměsta dostane mezi světové topmodelky? Svůj recept na úspěch prozradí Miss World 2006 Taťána Gregor Brzobohatá, která korunku krásy tehdy získala ještě pod svým dívčím jménem Taťána Kuchařová.

„Měli jsme tam partičku, chodilo se i popíjet,“ vzpomíná v ukázce z pořadu Moje místa na dětství a dospívání v Opočně jedna z nejúspěšnějších českých modelek.

Štáb pořadu Moje místa pozvala na focení reklamní kampaně i do své nadace Krása pomoci, která pomáhá seniorům. Vezme vás také na skok do New Yorku a v srdci Prahy ukáže místo jako z jiného století.

Jak velký tlak čeká na vítězku světové soutěže krásy? A co znamená být ambasadorkou OSN pro cíle udržitelného rozvoje? Taťána prozradí i to, proč je pro ni práce v neziskovém sektoru možná důležitější než modeling.

Pořad Moje místa s Taťánou Gregor Brzobohatou sledujte v premiéře v pátek ve 20:00 na TV Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované