Hlavní obsah

Kluk z Flory to dotáhl do NBA. Tomáš Satoranský vám ukáže místa, kde jeho kariéra basketbalisty začala

Pořad Moje místa nejlepšího českého basketbalisty současnosti Tomáše Satoranského sledujte v úterý ve 20:15 na Televizi Seznam.Video: Adam Sušovský, Seznam Zprávy

 

Reklama

„Hned na začátku jsem začal bránit LeBrona Jamese a je to hustý,” říká nejlepší český basketbalista současnosti Tomáš Satoranský. Sedmadvacetiletý hráč Washingtonu Wizards vás v pořadu Moje místa zavede tam, kde kariéra českého sportovce začala. Sledujte dnes ve 20:15 na TV Seznam.

Článek

„Když se Tomáš Satoranský rozhodne, že něco dokáže, nechá tam duši. Je to bojovník. Je to člověk, kterého chcete mít vedle sebe,” říká hráčský agent Phillip Parun. Muž, který před lety Na Folimance poznal hráče, jemuž nalajnoval kariéru až do NBA.

Bez dřiny, odhodlání a neuvěřitelného zápalu pro hru by to ale nešlo. Svými místy vás na TV Seznam v úterý večer provede nejlepší český basketbalista současnosti a jediný Čech hrající v nejlepší lize světa – NBA.

Kluk z Flory si úžasnou sportovní kariéru vysnil doma u televize, když jako malý hltal legendárního Michaela Jordana.

Satoranský vás zavede na místa, kde jeho celý sportovní příběh začal. Projděte se s elitním český sportovcem po pražských Vinohradech, nakoukněte do jeho soukromí i zákulisí jedné z nejlepších sportovních soutěží na světě.

Pořad Moje místa s Tomášem Satoranským sledujte v úterý ve 20:15 na TV Seznam, následují Intimní zpovědi.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Sledujte Televizi Seznam i na Facebooku.

Reklama

Doporučované