Hlavní obsah

Kokrhání kohoutů a vřeštění opic. Se zpěvačkou Dashou v zoo i v novém domově

„Na konkurz se mi nechtělo, tak jsem si vybrala písničku, která podle mě neměla šanci.” Plus další výpovědi, které v pořadu Moje místa nenajdete.Video: Blanka Kubíková, Seznam Zprávy

 

Reklama

„Vítejte u nás doma. Ne, že bychom měli rádi tento styl bydlení, ale realita je taková, že dneska v noci jsme se dostěhovali,“ unaveně vysvětluje Dasha nad haldou zbytků stavebních materiálů a obalů před novostavbou.

Článek

Pochází z vesnice na Valašsku, která je dnes předměstím Zlína. Do Prahy odešla v patnácti a dlouho byla spokojená v bytě, po domku netoužila. „To se zlomilo asi před deseti lety. I proto, že to je pro muzikanty praktické. Po vystoupení musíme z auta vytahat spoustu věcí, jenomže nemůžeme najít místo na zaparkování. Navíc muzika je hlučný koníček: jak moje zpívání, tak bubny mého partnera Ondry,“ vyjmenovává zpěvačka. „Šli jsme do risku, že postavit nebude hladká záležitost a starat se o dům také ne.“ Peripetie s protahováním stavby na několikanásobek původně plánované doby vylíčí v pořadu Moje místa.

V bonusu se můžete podívat i do rodiště zpěvačky. „Jako malá jsem se probouzela nejen za kokrhání kohoutů, ale i za vřeštění opic,“ vzpomíná na dětství kousek za plotem zlínské zoologické zahrady. „Maminka tu žije dodnes a kdykoli sem přijedeme, jdu sem s dcerou. Stejně jako mě tu pod stínem dvě stě let starých stromů v kočárku uspávala maminka, já tu teď uspávám Žofku.”

Jaká místa má v zoo nejraději a co jí udělá hezký den? A proč vlastně držitelka ceny Thálie za Máří Magdalénu v muzikálu Jesus Christ Superstar byla původně naladěná „proti muzikálům“ a co tento postoj zvrátilo? Podívejte se na video nahoře. Na jaká další oblíbená a osudová místa vzala zpěvačka Dasha štáb? Co o ní říká maminka, partner Ondřej Sluka a bývalá láska Martin Kumžák?

Premiéru pořadu Moje místa vysílá Televize Seznam v úterý 11. června od 20:00. A ve 20:30 budou následovat Intimní zpovědi. Jak naladit Televizi Seznam?

Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované