Hlavní obsah

Kolik potřebujete peněz, abyste rozjeli podnikání? 5 rad Jana Vlachynského

Na čem se vyplatí ve firmě nešetřit a s kolika penězi se dá rozjet podnikání? Odpoví úspěšný podnikatel v gastronomii Jan Vlachynský.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Jan Vlachynský stál u zrodu šesti proslulých podniků v Brně – Bar, který neexistuje, Super Panda Circus, 4Pokoje, Whiskey bar, který neexistuje, Slast a nově i hotel Anybody, který neexistuje. Každý z podniků je proslulý svou originalitou a také přístupem k zákazníkům.

Článek

Bary Jana Vlachynského mají unikátní koncept, který je do detailu promyšlený. Zatímco v jednom podniku je jasná inspirace klasickými americkými bary, další působí jako cirkusová manéž nebo se dokonce během dne proměňuje z poklidné kavárny na nonstop bar.

Ojedinělý je i v těchto podnicích přístup k zaměstnancům a zákazníkům. Jako barmani totiž zaměstnanci mohou pracovat až po několika měsících nebo dokonce letech školení a kromě klasického míchání koktejlů se učí i základy psychologie, které jsou v těchto barech klíčové pro komunikaci se zákazníkem.

Jeden z nejúspěšnějších českých podnikatelů v gastronomii Jan Vlachynský tak prozradil v pořadu #Byznys Anity Baselové 5 rad, které začínajícím podnikatelům nejen v gastronomii mohou pomoci.

Pořad Byznys můžete sledovat každý všední den ve 14:00 a 21:30 na Televizi Seznam.

Nevíte, jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE. Nebo se na ni můžete podívat online.

Reklama

Doporučované