Hlavní obsah

Koller nebo Poláková budou letos koncertovat ve vinařstvích

Foto: Shutterstock.com

Ilustrační snímek.

Reklama

Díky seriálu Hudba na vinicích se letos v pěti moravských a jednom českém vinařství uskuteční šest desítek koncertů. V romantických kulisách vinic vystoupí například Mig 21, David Koller, Pokáč, Mirai nebo Barbora Poláková.

Článek

Pořadatelé si spojení hudby a vína vyzkoušeli už loni, letos nabídku ještě rozšířili. Program, který začíná 22. června, poskytla dnes ČTK pořadatelka Barbora Vojtová.

„Chceme návštěvníkům nabídnout rozmanitý zážitek a přinést jim po dlouhé odmlce akci, na kterou nezapomenou. Věříme, že díky omezené kapacitě, bezpečnostním opatřením a open air konceptu si užijí bezstarostný pocit zábavy,“ uvedl za organizační tým Tomáš Staněk.

Do projektu se zapojila oceňovaná vinařství. „Naši novou budovu s atypickou vlnou tvořící amfiteátr jsme otevřeli teprve vloni a právě spojením s projektem Hudba na vinicích získal tento nový prostor krásné a smysluplné využití na celé léto,“ uvedl Daniel Smola, marketingový a obchodní ředitel vinařství Lahofer.

Vinařství Sonberk pořádalo koncerty už dříve, iniciativu Hudba na vinicích proto uvítalo. „Loni se to opravdu vydařilo, koncerty Davida Kollera, Tomáše Kluse i ostatních byly úžasným zážitkem, ze kterého my i naši návštěvníci čerpáme energii dodnes, o to víc se všichni těšíme na letošní pokračování,“ řekla marketingová a obchodní ředitelka Sonberku Dagmar Fialová.

Vstupenky na letošní koncerty lze zakoupit v síti xticket.cz nebo na místě, program je na webu www.hudbanavinicich.cz. Návštěvníci potřebují potvrzení o negativním testu, prodělané nemoci nebo očkování. Hudbu na vinicích podporuje také Centrála cestovního ruchu – Jižní Morava jako jednu z možností, jak dostat další turisty do vinařských oblastí.

Reklama

Doporučované