Hlavní obsah

Konec! Okrádali turisty a dělali si legraci z našich videí. Směnárna na Staromáku přišla o licenci

Zavřeno. Poslední zhasne. Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Natočili jsme o nich řadu videí. Vysmívali se nám, že naše videa je nemohou nikdy ovlivnit. Šeredně se spletli. Česká národní banka jim vzala licenci a dala více než milion korun pokutu. Podívejte se na video.

Článek

Dávali za jedno euro patnáct korun. Turisté se na místě hádali, nadávali a proklínali. Upozorňovali jsme na podvodníky v samotném centru Prahy mnohokrát. Fanoušci a turisté si na místě fotili pověstnou scamfie (selfie s podvodníky). A dneska ráno to přišlo.

Česká národní banka zasáhla a vzala jim licenci. Je to velká výhra a důkaz, že naše práce má smysl. Na druhou stranu v centru Prahy zůstává řada dalších směnáren, které připravují návštěvníky hlavního města o velké množství peněz. Turisté si pak vezou domů zážitek, že je v České republice okradli. Věříme, že úředníci budou stejně postupovat i v dalších případech podvodných směnáren.

Děkujeme všem za velikou pomoc a skvělé ohlasy. A dneškem nic nekončí. Naopak, pokračujeme a budeme ještě více upozorňovat na problémy a podvody v Praze, kterých je stále příliš mnoho.

Budeme rádi, když budete Honest Guide sledovat na Facebooku.

Reklama

Doporučované