Hlavní obsah

Konec předražených potravin? Aplikace z čárového kódu prozradí skutečnou slevu

Foto: LanaSweet/Shutterstock, Shutterstock.com

Ilustrační foto.

Reklama

Uživatelé aplikace Kupi.cz si v obchodě mohou po naskenování čárového kódu produktu mobilem zjistit, zda je zboží v akci a kde ho nejvýhodněji nakoupí.

Článek

Přes sken čárového kódu vybraného zboží, ať už doma nebo v obchodě, se mohou zákazníci podívat na právě probíhající slevy na konkrétní výrobek nebo si zkontrolovat vývoj jeho ceny v nedávném období. Umožní to aplikace Kupi.cz.

Uživatelé uvidí i složení produktů

Aplikace nyní také po naskenování kódu umožňuje se podívat na složení produktů. „Zákazníci dostanou informaci, zda je produkt vhodný pro zdravé stravování. Vychytávku ocení ale hlavně ti, kteří mají nějaké omezení při příjmu potravy nebo striktní dietu, a musí si tak bedlivě hlídat složení svého jídla,“ uvedl Petr Miklík, analytik retailových cen Kupi.cz. Podle něj je tato vychytávka dobrou pomůckou i pro všechny, kdo si pečlivě hlídají jídelníček. Ocení ji i ti, kdo rádi nakupují své oblíbené značky a trvanlivější produkty, které konzumují v průběhu celého roku a ve větším množství.

Aplikace umožňuje i vytváření nákupních seznamů. Uživatelé v ní mohou využívat také praktickou možnost nahrání věrnostních karet. Ty jsou v aplikaci přehledně řazeny podle oblíbenosti, takže je není nutné mít fyzicky u sebe.

Zmíněná novinka v mobilní aplikaci Kupi.cz je dostupná pro operační systémy Android i iOS, Google Play a zařízení Huawei v rámci Huawei AppGallery zdarma.

Kupi.cz patří do skupiny služeb společnosti Seznam, vydavatele Seznam Zpráv.

Reklama

Doporučované