Hlavní obsah

Koníčky hollywoodských hvězd: Kdo má doma 200 psacích strojů a kdo si hraje s panenkami?

TOP 5 nejpřekvapivějších koníčků známých hollywoodských herců a hereček. Video: Barbora Marková, Profimedia.cz, Youtube.com

 

Reklama

Obecně se předpokládá, že slavní lidé žijí bouřlivé a zajímavé životy. Mají ale takové i koníčky? Co vlastně dělají, když se zavřou dveře filmových studií? Podívejte se na nejzajímavější hobby nejznámějších hollywoodských herců současnosti.

Článek

Herečka Lisa Kudrow, známá především ze seriálu Přátelé, má jasno. Nejraději se odreaguje při kulečníku. Klasickou hospodskou hru ji naučil otec. I když díky trikům, které umí, je v něm hodně dobrá, nikdy ho nezkusila hrát sportovně.

Přes 200 nejrůznějších psacích strojů - americké, francouzské, ale i ruské typy. Ne, to není muzeum, ale obývák Toma Hankse. Na svém nejoblíbenějším kousku herec každý den píše svoje myšlenky, pocity a zážitky. Ve své vášni zašel ještě dál - a vznikla z toho aplikace. Ta uživatelům umožňuje psát ve svém mobilu úplně stejně jako na psacím stroji. Appka má fakt trefný název – Hanx writer.

Tím ale výčet zvláštních koníčků Toma Hankse nekončí. Filmový trosečník si v poslední době oblíbil focení opuštěných věcí jako bot, čepic nebo rukavic.

Kdo by to byl řekl, že populární herec, divákům známý jako drsný Jack Sparrow z Pirátů z Karibiku, tráví večery v obklopení stovek svých panenek Barbie. Údajně si s nimi začal hrát už v mládí - a to proto, aby lépe pronikl do svých rolí.

Zajimá vás, jaký koníček má Meryl Streep? A co sbírá Angelina Jolie? Podívejte se na reportáž v úvodu článku.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 19:30 na celoplošné Televizi Seznam. Jak ji naladit, ZDE.

Reklama

Doporučované