Hlavní obsah

Kouzlo trenéra Solskjaera prolomeno. Bitva o čelo Premier League, nikdo nemá nic jisté

Podívejte se na sestřih toho nejzajímavějšího, co se o víkendu stalo v anglické Premier League.Video: David Janeczek, Jakub Burian, DIGI Sport

 

Reklama

Ole Gunnar Solskjaer po dvanácti zápasech na lavičce Manchesteru United poprvé v Premier League prohrál. Manchester United padl ve šlágru kola na Arsenalu 0:2, podívat se můžete i na sestřihy dalších zápasů. Závěr fotbalové show v Anglii slibuje pořádné drama: Rozhodnuto není o titulu a stejně dramatický je i boj o Ligu mistrů.

Článek

Dvanáct zápasů. Tak dlouho trvala ligová série bez prohry původně jen provizorního trenéra Manchesteru United Ole Gunnara Solskjaera, než ji o víkendu vítězstvím 2:0 ukončil ve šlágru Premier League Arsenal.

„Jsme zklamaní z výsledku, ale když se podíváme na výkon, nemůžeme říct, že to je zápas, který jsme si zasloužili prohrát. Vytvořili jsme si pět velkých šancí a dvakrát nastřelili břevno,“ mrzelo po zápase norský kouč, který díky skvělým výsledkům na Old Trafford nejspíš smlouvu prodlouží.

Šestačtyřicetiletý norský bývalý hráč United převzal Manchester na konci prosince a po sérii 12 ligových zápasů bez porážky ho dotáhl na dotek aktuálně třetímu Tottenhamu. I díky tomu je závěr anglické ligy mimořádně dramatický.

O víkendu se totiž nic nezměnilo v bitvě o titul, kde má nadále nad Liverpoolem o bod navrch Manchester City. A díky vzepětí United přihořívá i v boji o pozice zajišťující kvalifikaci do Ligy mistrů. Rozdíl mezi třetím Tottenhamem a aktuálně šestou Chelsea je pouze čtyři body. Spurs, Arsenal, United i Chelsea tak navzájem bojují o dvě místa.

Sestřih toho nejzajímavějšího, co o víkendu anglický fotbal přinesl, si můžete pustit ve videu nahoře.

Reklama

Doporučované