Hlavní obsah

Kovy, Verner, Rubeš a Shopaholic Nicol v novém pořadu Seznamu. V centru se budete ptát i vy!

Na Televizi Seznam startuje nový pořad V centru. Do Slavných přišli i s pozvánkou Janek Rubeš a youtuber Kovy. Video: Barbora Marková

 

Reklama

Na Televizi Seznam startuje už ve středu ve 20:00 nový pořad V centru. V moderaci se budou střídat youtuber Kovy, Shopaholic Nicol, Tomáš Verner a také Janek Rubeš. Každý týden ve středu večer si jeden z nich pozve zajímavého hosta. Pokládat mu bude vaše dotazy ze sociálních sítí a ptát se bude i publikum.

Článek

V prvním dílu Janka Rubeše se objeví pod palbou otázek pražská primátorka Adriana Krnáčová. „Je skvělé, že jsme čtyři různí lidé, takže asi každý má to spektrum trošku jinde. Tomáš si tam bude patrně zvát sportovce, Nikča má hodně přesah do showbyznysu, Janek to možná budou politici, veřejné dění a u mě to bude taková všehochuť,“ doplňuje youtuber Kovy.

Jednotlivé díly se budou natáčet ve Skautském institutu. Možnost pokládat hostovi otázky tak dostane i samotné publikum. „My to chceme otevřít mladým lidem, protože do Skautského institutu takoví chodí. A také aby měli možnost zeptat se toho člověka na místě. Myslím, že třeba v případě paní primátorky bude otázek hodně. Zároveň ale chceme, aby to bylo kultivované,“ vysvětluje Janek Rubeš.

Už ve středu také můžete na Televizi Seznam vidět nový soutěžní pořad Hledá se LEADr. komentovaný Jankem Rubešem a youtuberem Kovym. Pořad mezi mladými hledá vůdčí osobnosti a budoucí lídry. Třicet soutěžících ve věku od 17 až 25 let vlastně prokazuje, zda mohou být lepší než současní politici. Projekt vzniká pod taktovkou společnosti Člověk v tísni.

„Já tomu říkám taková intelektuální SuperStar. Nezpívá se tam a motivují se mladí lidé k tomu, aby byli aktivní a aby měli svět kolem sebe,“ prozrazuje youtuber Kovy, který má na svém hlavním kanále přes 700 tisíc odběratelů.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:

Doporučované