Hlavní obsah

Královské předsvatební šílenství prožívají i Američané. V baru to vypadá jako v obřadní kapli

Video: Valérie Dvořáková, Reuters

 

Reklama

Ve washingtonském podniku vytvořili repliku kaple svatého Jiří, kde si princ Harry vezme svou snoubenku původem z Kalifornie. Z britské královské svatby jsou tu lidé nadšeni.

Článek

Zdá se, že královskou svatbou v poslední době nežijí jen v Británii, předsvatební šílenství prožívají také Američané. Jeden z barů ve Washingtonu, jak uvádí agentura Reuters, se na počest nadcházejících novomanželů stylizuje do místa se svatební tematikou.

Návštěvníci mohou navštívit podnik, který byl přestaven tak, aby vypadal jako kaple svatého Jiří, kde si princ Harry vezme Meghan Markleovou. Nechybí tu tak klenuté stropy a vitrážová okna. Lidé v baru pijí z hrníčků zobrazujících podobizny páru, ženy si oblékají typické šaty i doplňky ve stylu Meghan nebo Kate Middletonové.

„Chtěli jsme udělat malou repliku kaple svatého Jiří, kde se Meghan a Harry vezmou, což dělá tohle místo jednou z nejlepších věcí. Můžete alespoň trochu to místo prožít. Nejvíc jsem pyšná na strop, který jsem vyřezávala. Trvalo mi to několik týdnů,” popsala hlavní designérka baru Adriana Salameová.

A přímo na baru nechybí ani královské pití. Číšníci tak přijímají objednávky drinků jako například Markle Sparkle, Put a ring on it nebo When Harry meet Meghan. Populární je koktejl Markle Sparkle (v češtině možné přeložit jako Marklina jiskra), který obsahuje Aperol, cider a opravdu i třpytky.

„Jako Američané jsme ze svatby velmi nadšeni,” řekl Andy Raibins vyčkávající před královsky vyzdobeným fotokoutkem.

Meghan Markleová je původem Američanka, která se narodila v Los Angeles. „Myslím, že je opravdu skvělým příkladem moderní ženy, která přebírá tradiční roli po svém, a za to ji velmi obdivuji,” vysvětlila jedna z návštěvnic oblečená tak, aby připomínala Meghan, Katlain Borowsová.

Reklama

Související témata:

Doporučované