Hlavní obsah

Malý Archie. Královský pár slaví první narozeniny svého syna

Foto: Profimedia.cz

Princ Harry, vévodkyně Meghan a jejich syn Archie Harrison.

Reklama

Harry a Meghan ukázali fanouškům video svého ročního syna Archieho Harrisona. Nejmladší pravnouče britské královny Alžběty II. dnes slaví své 1. narozeniny.

Článek

Na instagramovém účtu Save the Children UK se objevilo roztomilé video Meghan a jejího zatím jediného potomka. Zatímco máma čte synovi vtipnou knížku Duck! Rabbit, jeho otec Harry video natáčí.

Ani ostatní členové královské rodiny nezapomněli na narozeniny Archieho. Kate Middletonová a princ William sdíleli na sociálních sítích fotografii celé rodiny. „Přejeme Archiemu všechno nejlepší,“ napsal pár na Instagramu.

Archie je nejmladší pravnouče britské královny Alžběty II., která se také připojila k blahopřání.

Video je součástí kampaně #SaveWithStories, která ve Velké Británii a USA poskytuje zdroje potravy a učení dětem postiženým pandemií koronaviru. V USA přináší kampaň #SaveWithStories výhody organizacím Save the Children a No Kid Hungry.

Narozeniny Archieho oslavují lidé z celého světa. Příznivci páru se prostřednictvím sociálních sítí shromáždili, aby pomohli různým charitativním organizacím. Tak například v rámci kampaně s názvem #SussexGreatForest bylo na počest svátku královského páru vysazeno přes 111 tisíc stromů.

Reklama

Doporučované