Hlavní obsah

Kratochvílová: Image kapely Illuminati.ca? Nechceme jen hloupým způsobem šokovat, děláme radost

Co chystá Jana Kratochvílová?

 

Reklama

Nepřeslechnutelná a nepřehlédnutelná zpěvačka Jana Kratochvílová nechala kamery Seznamu nahlédnout do příprav koncertu. Prozradila také informace o nové desce své kapely.

Článek

Jana Kratochvílová má nejen zajímavý hlas, ale i její příběh vzbuzuje emoce dodnes. Kamery Seznamu nahlédly do příprav jejího koncertu. Řeč byla také o nově vydávané desce skupiny Illuminati.ca. Některé nové písně zazněly exkluzivně i během natáčení, před oficiálním vydáním nahrávky. Zeptali jsme se, co zpěvačku s kapelou čeká?

„V nejbližších dnech nás čeká koncert kapely Illuminati.ca, Jirky Hrubeše a Pavla Trnavského (a také Jany Kratochvílové, pozn. red.) v paláci Akropolis v Praze 7. 12. v 19:30. My tomu říkáme quantum. Udělali jsme nové album Ruby Rose Mayhem, které napsali Pavel Trnavský s Jirkou Hrubešem. A já jsem dělala texty,“ informovala nás energicky Jana Kratochvílová.

Zeptali jsme se i na její divoké vzezření - a jak souvisí s hudbou.

„Vizuál, to jo. To, co vidíte, vidíte jenom vy, jenom dneska, protože my to máme tak, že máme pokaždé novou image,“ pochlubila se Kratochvílová.

Chce svou vizáží snad šokovat?

„Nám nejde o to, šokovat tím hloupým způsobem, nám jde o to, dělat radost,“ brání image kapely Kratochvílová.

Jak se dívá na českou hudební scénu a co zažila na festivalu v Anglii? Dozvíte se v úvodním videu.

Reklama

Doporučované