Hlavní obsah

Křetínský sehnal nového partnera, fotbalová Sparta bude mít na dresech logo sázkařské jedničky

Křetínský sehnal nového partnera, fotbalová Sparta bude mít na dresech logo sázkařské jedničky.Video: Jan Marek, Youtube.com

 

Reklama

Novým partnerem nejslavnějšího tuzemského klubu je sázková kancelář Tipsport.

Článek

Novým generálním partnerem AC Sparta Praha se stává sázková kancelář Tipsport. Vedení klubu, jehož většinovým vlastníkem je miliardář Daniel Křetínský, se s jedničkou na trhu kurzového sázení domluvilo na spolupráci na dobu neurčitou.

Finanční podmínky kontraktu nebyly oznámeny.

Generální partnerství bude nejviditelnější na rudých dresech sparťanů. V domácím poháru a v evropských soutěžích, v nichž je však Sparta v posledních sezónách neúspěšná, bude mít na dresech logo T-Mobile, v domácí lize Tipsportu.

„Jsme velmi rádi, že jsme se s Tipsportem na generálním partnerství domluvili. Jedná se o silnou a respektovanou firmu, která neustále roste. A co je nejdůležitější: je ze sportovní oblasti a dlouhodobě funguje v českém fotbalovém prostředí,“ uvedl v oficiálním oznámení podpisu smlouvy generální ředitel AC Sparta Praha František Čupr.

Společnost Tipsport je dlouhodobě titulárním sponzorem českého hokeje a nově spolupracuje i s řadou špičkových českých sportovců.

Finanční stránka Křetínského angažmá ve Spartě není vůbec růžová. Od chvíle, kdy do Sparty tento podílník EPH či dalších firem, jehož majetek odhaduje Forbes na 59 miliard korun, vstoupil, ho stála dost peněz. Kumulovaná ztráta v jeho éře a éře J&T už přesáhla dvě miliardy korun.

Reklama

Doporučované