Hlavní obsah

Krmelec na Streamu? Ukazuje, jaké to je, když se zvířátka chovají jako lidé

Rozhovor s hercem a zpěvákem Vojtěchem Záveským.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

O úspěšném seriálu Krmelec, který běží na Stream.cz, hovoří Vojtěch Záveský. Hraje v něm loveckého psa Broka.

Článek

„Seriál Krmelec je vlastně taková bajka. Základní pointa je, že když se někdy lidé chovají jako zvířata, bylo by zajímavé vidět, jak by se zvířata chovala jako lidé,” shrnuje herec a zpěvák Vojtěch Záveský seriál, ve kterém aktuálně působí.

Zvířata se v seriálu schází v Krmelci, což je hospoda, jež je hlavním dějištěm zábavných situací, které často napsal sám život.

„Hraju loveckého psa Broka. V díle se pes napije v krmelci piva a pak často chodí na záchod, jak to psi dělávají,” dává k dobru příběh ze seriálu Vojtěch Záveský.

Kromě seriálového působení se Vojtěch Záveský věnuje hudbě pod jménem Vojtaano. Natočil dvojalbum, ve kterém kombinuje několik žánrů.

„Mě baví protiklady a dávat je dohromady. Myslím, že se povedlo, že ta folková duše se dá spojit s hip hopem, takže hraju na kytaru a rapuju k tomu,” vysvětluje Vojtěch Záveský.

Vytvořil také animovaný hudební videoklip Galantní jelen, který si pohrává s humorem zacíleným na zpěvákovu generaci.

„Povedla se taková věc. Ze srandy jsem udělal písničku Budulínek vs. Galantní jelen. Naštěstí na ni nekoukají jen děti. Je ve stylu South Parku a dalších seriálů pro dospělé. Snažím se ulovit přibližně stejně staré lidi jako já. Tedy dvacet pět až čtyřicet,” říká Vojtěch Záveský.

Více o natáčení dokumentárního filmu se dozvíte v úvodním videu.

Pořad Slavní sledujte každý všední den od 19:30 hodin v celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované