Hlavní obsah

Krnáčová by hlasovala, ale radši nehlasovala

 

Reklama

Nemá to Andrej Babiš snadné - nejprve 20 let trpěl ve zkorumpovaném systému plném zkorumpovaných politiků, kteří přijímali zkorumpované zákony pro své zkorumpované kamarády, takže se tak tak dokázal stát dolarovým miliardářem.

Článek

A teď, když konečně má šanci zemi vyléčit, se proti němu stejní zkorumpovaní politici spojili a přijali takový zákon o střetu zájmů, který z něj má udělat zase chudáka, jenž si bude muset vybrat, jestli bude miliardářem, nebo členem vlády.

Zákon, který mimo jiné zakazuje ministrům vlastnit média, podrobil Andrej Babiš kritice na tom nejpříhodnějším místě: ve vlastním médiu.

Po tomhle přípisu mělo být už všem členům a sympatizantům ANO jasné, jak se k věci postavit. Většina to také pochopila, dokonce i Martin Komárek, který ve své politické kariéře proslul zejména schopností říkat v pondělí totéž, co říká Andrej Babiš, stejně jako ve středu - bez ohledu na to, co se stalo v úterý. Viz zde

Pak jsou tu ale ještě někteří, kteří si zachovali vlastní úsudek a jsou se za něj ochotni bít až do chvíle, kdy jej opustí. Jako třeba pražská primátorka a bývalá ředitelka Transparency International Adriana Krnáčová, která se minulý týden po čase znovu prosadila do titulků:

Takový střet zájmu zachovat si tvář se zájmem zachovat si křeslo primátorky se neřeší lehce - zkušení parlamentní mazáci ovšem už léta dobře vědí, jak na to. Dozvíte se ve videu.

Reklama

Doporučované