Hlavní obsah

Krnáčová nadávala i Babišovi, přiznal kandidát ANO na pražského primátora

Stuchlík: Krnáčová nadávala i Babišovi. Komunikaci zlepším.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Šestice kandidátů na pražského primátora při speciálním vysílání pořadu V centru diskutovala o řadě témat. Do vysílání se ve středu mohli zapojit i naši diváci. Jeden z nich se kandidáta za hnutí ANO Petra Stuchlíka zeptal na to, v čem je jeho přidaná hodnota, když i dosavadní primátorka Adriana Krnáčová měla telefonní číslo na premiéra Andreje Babiše.

Článek

„Paní primátorka Krnáčová a tým, který ona reprezentovala, tak to nebyl jednoduchý tým. Ta koalice byla velmi komplikovaná. Krnáčová se musela chovat jako krizová manažerka. Mohli předvést více práce. Vždycky lze pracovat lépe. Na druhou stranu po paní Krnáčové tady zbyde řada projektů,“ odpověděl Stuchlík.

Otevírání tunelu Blanka bylo podle jeho názoru komické a i ze strany Krnáčové plné silných a zbytečných slov. „Dotáhla to. Ten tunel dokázala otevřít. Vyřešila problém Opencard. Tu práci za ní vidím,“ odmítá kritiku hnutí ANO Stuchlík.

V centru: Záznam celé debaty s kandidáty na pražského primátora:

Video: Seznam Zprávy

„Praha je bohaté město a musí začít investovat. Nedokážeme ty investice uřídit. Celý život jsem pracoval sám a nezávisel jsem na žádných penězích. Postavil jsem úspěšnou firmu,“ tvrdí o své kariéře a zároveň odmítá kritiku, která se na něho snesla kvůli jeho podnikání s úvěry.

Kandidáti na primátora o dopravě v Praze.Video: Seznam Zprávy

Podle Daniela Hůleho z Člověka v tísni nabízí Fair Credit velmi drahé půjčky chudým lidem. Uvedl to pro web Echo24. Podnikání Stuchlíka kritizovala i dvojka na pražské kandidátce hnutí ANO Patrik Nacher.

„S Patrikem máme velmi dobré vztahy. Chápu, že byl rozmrzelý z toho, že jsem ho nahradil v čele kandidátky. Když označil mé podnikání za pochybné, tak byl asi rozrušený,“ odpověděl Stuchlík.

Reklama

Doporučované